Technical Lead

Solliciteer nu

Technical Lead

Als Technical Lead zorg je er samen met je teams voor dat we hoogwaardige technische oplossingen voor onze innovatieve klanten opleveren. You build it, you run it, you love it!

32 - 40 uur · Hybride • De Bilt

Over de functie

Als Technical Lead binnen Thesio bepaal jij samen met een Digital Project Manager de koers van onze projecten. In samenwerking met onze Lead Architect bepaal jij wat de beste technische aanpak voor de projecten is en draag jij zorg voor een kwalitatief goed en volwassen ontwikkelproces. Jij bent de technische schakel tussen idee en eindresultaat!

Binnen je projecten neem jij de technische eindverantwoordelijkheid op je. Jij vertaalt samen met je team en onze Lead Architect de uitdagingen en ideeën van je klant naar een technische aanpak en bijbehorend ontwerp. Je weet dit vervolgens ook goed te verkopen, aan je klant en aan je collega’s. Jij leidt vervolgens het ontwikkelproces en zorgt ervoor dat alles soepeltjes verloopt. Met als eindresultaat de oplevering van een mooi nieuw product. Daar worden wij allemaal gelukkig van!

Zo help jij ons groeien

Je werkt bij ons gemiddeld voor twee grote klanten tegelijk. Binnen je klantteams zorg je er als technisch coach, mentor en positieve bemoeial voor dat het ontwikkelproces soepel verloopt. Zo regel je dat de juiste teamleden met de juiste competenties aangehaakt zijn en ondersteun je je team bij de uitvoer van hun werk.

Je bent als Technical Lead een wandelende vraagbaak en sparringspartner voor je collega’s en klanten. Je vangt daarbij escalaties binnen projecten snel en effectief op. Een moeilijk gesprek voeren met een collega die net niet zo lekker gaat zie je niet als probleem maar als uitdaging om weer een beetje beter te worden.

Binnen Thesio krijg je naast deze grote verantwoordelijkheid ook veel vrijheid om je werk te doen zoals je denkt dat het zou moeten. Liever dat je experimenteert en fouten maakt dan dat je blijft doen wat je al deed. Daarnaast geven we je graag alle ruimte om bij te blijven op technisch gebied. We helpen je graag met nog beter worden in je vak, welke richting je ook op wilt.

Wat breng jij ons?

  • Je hebt ervaring als Technical Lead of Senior Developer binnen een commerciële organisatie (in vaste dienst of als ZZP'er);

  • Je werkt graag in een hecht, open en transparant team;

  • Je kan je goed verplaatsen in de vraagstukken van onze klanten;

  • Je hebt ervaring met frontend, backend en (dev)ops-werkzaamheden;

  • Je bent bekend met agile methodieken zoals Scrum en Kanban;

  • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels.

Dit brengen wij jou

Salaris van € 4.500 tot € 6.000 per maand
Vrije keuze in laptop, accessoires én telefoonvergoeding
Flexibele werktijden die je samen met je teams indeelt
Vrijheid om thuis of op kantoor te werken
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Met wie ga je werken?

Maak alvast kennis met een aantal van je toekomstige collega's!

Brian Diephuis

Head of Engineering

Kirsten Groenendijk

Digital Project Manager

Joep Seuren

UX Designer

Cathelijne Rutten

Technical Lead

Onze technieken & tools

Benieuwd naar alle technieken die wij onderzoeken, leren of actief gebruiken? Bekijk onze tech radar!

In vijf stappen naar Thesio

Telefonische kennismaking
Eerste gesprek gericht op elkaar leren kennen
Tweede gesprek gericht op jouw technische skills
Kennismaken met het team bij Thesio
Iedereen blij?
Welkom bij Thesio!

Solliciteer nu!

Wil je ons team komen versterken als Technical Lead? Dan horen we graag van je! Mocht je vooraf nog vragen hebben dan kan je ons altijd bereiken via WhatsApp of mail Joost op j.wilbrink@thesio.eu.

Oh, en voldoe je niet 100% aan alle gestelde eisen? We werken graag binnen een divers en inclusief team dus wees niet bang om gewoon tóch te solliciteren. We maken graag kennis met je!

Over Thesio

De expertise van 30 vakspecialisten combineren wij met online ondernemerschap. Dit maakt wie wij zijn als software agency.

Met de nieuwste technologieën en een gedegen aanpak ontwikkelen wij maatwerk software, van conceptfase tot ontwikkeling en optimalisatie. Dit doen wij op internationale schaal voor een grote diversiteit aan klanten, van corporates tot start-ups en alles daar tussenin.

Eén ding hebben zij gemeen, wij helpen hen om digitaal te versnellen.