Software Engineer Javascript

Solliciteer nu

Software Engineer Javascript

Als Software Engineer Javascript zorg je er samen met je team voor dat we hoogwaardige technische oplossingen voor onze innovatieve klanten opleveren. You build it, you run it, you love it!

32-40 uur · Hybride • De Bilt

Over de functie

Als Software Engineer Javascript bij Thesio werk je samen met je collega's in hechte klantteams aan toffe projecten voor snel groeiende klanten. Ons doel is om - op een agile manier - robuuste oplossingen te ontwikkelen die de ontwikkeling van onze klanten gaan versnellen. Je denkt en bouwt in dat kader mee aan bestaande én nieuwe webapplicaties of mobiele apps.

Binnen je klantteams ontwikkel je samen met je engineering collega's en een Technical Lead complexe back-ends en creatieve front-ends voor digitale platformen, portals en dashboards. Daarnaast ga je aan de slag met het ontwikkelen van moderne API’s en het koppelen met externe systemen. Van kleine startup tot grote scale-up, jij helpt ze versnellen en bent een belangrijk onderdeel van hun succes!

Zo help jij ons groeien

We zijn op zoek naar een collega die al wat jaren ervaring heeft en onze Javascript teams nog meer slagkracht kan geven. Je komt pas echt tot je recht als je met je engineering collega's dagelijks nóg beter kan worden in je werk. Dat doe je door veel aan je eigen kennis en kunde te werken en dit ook actief over te dragen aan je collega's.

Je neemt graag verantwoordelijkheid binnen een project en krijgt energie van het oplossen van complexe puzzels, liefst met een creatieve insteek. En als je er niet zelf uitkomt weet je ook op tijd hulp te vragen - je staat er immers niet alleen voor. Met jouw team weet jij binnen de kaders van een project precies neer te zetten wat jouw klant nodig heeft, en dat voelt goed!

Binnen Thesio krijg je naast verantwoordelijkheid ook veel vrijheid om je werk te doen zoals jij denkt dat het zou moeten. Liever dat je experimenteert en fouten maakt dan dat je blijft doen wat je al deed. Daarnaast geven we je graag alle ruimte om bij te blijven op technisch gebied. We helpen je graag met nog beter worden in je vak, welke richting je ook op wilt.

Wat breng jij ons?

 • Je hebt ervaring als Medior of Senior Software Engineer of Developer, bij voorkeur binnen een commerciële organisatie;

 • Je werkt graag in een hecht, open en transparant team;

 • Je kan je goed verplaatsen in de vraagstukken van onze klanten;

 • Je hebt ervaring met front-end, back-end en (dev)ops-werkzaamheden. Denk aan:

  • Typescript en frameworks als Node.js, Angular en/of React;

  • NestJS, Apollo Server en Docker;

  • RDBM’s zoals MySQL, wij gebruiken voornamelijk PostgreSQL;

  • REST en GraphQL API’s.

 • Je bent bekend met agile methodieken zoals Scrum en Kanban;

 • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels.

Dit brengen wij jou

Salaris van € 3.000 tot € 5.500 per maand
Vrije keuze in laptop, accessoires én telefoonvergoeding
Flexibele werktijden die je samen met je teams indeelt
Vrijheid om thuis of op kantoor te werken
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Met wie ga je werken?

Maak alvast kennis met een aantal van je toekomstige collega's!

Brian Diephuis

Head of Engineering

Wolf Hijlkema

Head of Operations

Amy Booister

UX Designer

Juri Miralles

Software Engineer

Hannah Gathu

Software Engineer

Ruvar Spauwen

Software Engineer

Robert Lewandowski

Technical Lead

Giovanni Dogger

Software Engineer

Onze technieken & tools

Benieuwd naar alle technieken die wij onderzoeken, leren of actief gebruiken? Bekijk onze tech radar!

In vijf stappen naar Thesio

Telefonische kennismaking
Eerste gesprek gericht op elkaar leren kennen
Tweede gesprek gericht op jouw technische skills
Kennismaken met het team bij Thesio
Iedereen blij?
Welkom bij Thesio!

Solliciteer nu!

Wil je ons team komen versterken als Software Engineer? Dan horen we graag van je! Mocht je vooraf nog vragen hebben dan kan je ons altijd bereiken via WhatsApp of mail Joost op j.wilbrink@thesio.eu.

Oh, en voldoe je niet 100% aan alle gestelde eisen? We werken graag binnen een divers en inclusief team dus wees niet bang om gewoon tóch te solliciteren. We maken graag kennis met je!

Over Thesio

De expertise van 30 vakspecialisten combineren wij met online ondernemerschap. Dit maakt wie wij zijn als software agency.

Met de nieuwste technologieën en een gedegen aanpak ontwikkelen wij maatwerk software, van conceptfase tot ontwikkeling en optimalisatie. Dit doen wij op internationale schaal voor een grote diversiteit aan klanten, van corporates tot start-ups en alles daar tussenin.

Eén ding hebben zij gemeen, wij helpen hen om digitaal te versnellen.