Sales Executive (starter)

Solliciteer nu

Sales Executive (starter)

Als Sales Executive zorg je er samen voor dat Thesio nog bekender wordt door continu in gesprek te gaan met potentiële opdrachtgevers. Samen laten wij Thesio groeien!

Part-time (± 16 uur per week) · Thesio - De Bilt

Over de functie

Als Sales Executive bij Thesio richt je je op sales en ben je een essentiële schakel in ons succes. Bij Thesio hebben we een duidelijke focus en een goed gedefinieerde ideale klantgroep. We willen continu actief in gesprek blijven met relevante partijen om ons netwerk te versterken en hen te interesseren.

In jouw rol ga je op zoek naar veelbelovende leads en benader je deze met behulp van slimme marketing automation tools. Je doel is om gesprekken te initiëren en specifieke behoeften van potentiële opdrachtgevers te achterhalen. Je leert het moderne salesvak kennen zoals dat vandaag de dag wordt toegepast binnen SaaS en Software sales: slim, effectief en gericht op relevantie.

Binnen je functie werk je nauw samen met je collega’s om de toegevoegde waarde van Thesio aan potentiële klanten te introduceren. Of het nu gaat om kleine startups of grote scale-ups, jij kan hen helpen te accelereren met onze diensten en speelt een cruciale rol in hun succes!

Zo help jij ons groeien

We zijn op zoek naar een (oud-)student Commerciële Economie (of een vergelijkbare opleiding) die nieuwsgierig is naar alle facetten van sales en ons team wil versterken. Of je nu nog studeert of net bent afgestudeerd, bij Thesio bieden we je de kans om in een slimme en relevante werkomgeving jouw salestalent te ontwikkelen

Hoewel enige kennis van software nuttig kan zijn, hechten we meer waarde aan jouw gestructureerde aanpak en communicatieve vaardigheden. Je zult vaak contact hebben met potentiële opdrachtgevers en het is essentieel dat je goed kunt inschatten of er een match is qua mogelijke samenwerking. Als dat niet het geval is, weet je precies hoe je op een later moment of met een andere benadering wel relevant kunt zijn.

Je gaat zelfstandig te werk en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten. Afhankelijk van je voorkeuren zijn je werktijden flexibel te bepalen, zodat je je werk goed kunt combineren met je studie of andere verplichtingen.

Een groot deel van je tijd besteed je aan het gestructureerd opstellen van leadlijsten, deze te verrijken met verschillende DMU's (beslissingsmakers) per bedrijf en de proposities waarmee we hen gaan benaderen. Onze geavanceerde software tools ondersteunen je hierbij, zodat je efficiënt en effectief kunt werken.

Deze rol biedt een ideale springplank voor jouw carrière. Je krijgt de kans om snel door te groeien en, samen met je collega's, de behoeften van klanten inhoudelijk uit te vragen om zo uiteindelijk de deal te sluiten. Bij Thesio krijg je alle ruimte om je vaardigheden te ontwikkelen en te experimenteren, zodat je elke dag beter wordt in je vak.

Wat breng jij ons?

  • Je studeert of bent net afgestudeerd aan een HBO opleiding Commerciële Economie (of vergelijkbare opleiding);

  • Je kan je goed verplaatsen in de vraagstukken van onze klanten;

  • Je bent communicatief zeer vaardig en spreekt en schrijft Nederlands en Engels;

  • Je bent erg gestructureerd;

  • Je bent altijd benieuwd hoe je repeterend werk kan automatiseren voor jezelf;

  • Je bent eager en wilt het salesvak graag in de praktijk leren door het vooral te gaan doen.

Dit brengen wij jou

Verdien tot wel 15 euro per uur
Veel vrijheid om werktijden ook zelf te bepalen
Mogelijkheid om gewoon thuis en met eigen laptop te werken
Veel gezelligheid en een team van leuke collega’s
Veel ruimte om je verder te ontwikkelen

In vijf stappen naar Thesio

Telefonische kennismaking
Eerste gesprek gericht op elkaar leren kennen
Tweede gesprek om werkzaamheden te bespreken
Kennismaken met het team bij Thesio
Iedereen blij?
Welkom bij Thesio!

Solliciteer nu!

Wil je ons team komen versterken als Sales Executive? Dan horen we graag van je! Mocht je vooraf nog vragen hebben dan kan je ons altijd bereiken via WhatsApp of mail Redmer op r.devries@thesio.eu

Oh, en voldoe je niet 100% aan alle gestelde eisen? We werken graag binnen een divers en inclusief team dus wees niet bang om gewoon tóch te solliciteren. We maken graag kennis met je!

Over Thesio

De expertise van 30 vakspecialisten combineren wij met online ondernemerschap. Dit maakt wie wij zijn als software agency.

Met de nieuwste technologieën en een gedegen aanpak ontwikkelen wij maatwerk software, van conceptfase tot ontwikkeling en optimalisatie. Dit doen wij op internationale schaal voor een grote diversiteit aan klanten, van corporates tot start-ups en alles daar tussenin.

Eén ding hebben zij gemeen, wij helpen hen om digitaal te versnellen.